Home/algemeen/Puype & Partners overgenomen door Pieters Media

Puype & Partners overgenomen door Pieters Media

Communicatieadviesbureau Puype & Partners draagt het stokje definitief over aan Pieters Media. Het bureau onder leiding van Pol Puype heeft afgelopen 30 jaar een degelijke reputatie opgebouwd in Zeeuws-Vlaanderen en daarbuiten. Vanwege zijn leeftijd werd het voor Pol Puype tijd om afscheid te nemen.

 

Pol Puype was als communicatieadviseur actief voor uiteenlopende bedrijven en organisaties. In de jaren tachtig richtte hij met Jan Lievens communicatiebureau Lievens en Puype op. Later ging hij verder onder de naam Puype en Partners.

In zijn rol adviseerde hij een groot aantal bedrijven en overheidsorganisaties. Ook schreef hij in zijn loopbaan veel teksten en organiseerde hij evenementen zoals openingen en open dagen: ‘Een hoogtepunt voor mij was het organiseren van de opening van ammoniakfabriek D, bij Yara Sluiskil, waarbij Prins Bernard aanwezig was,’ vertelt hij. Communicatie is met de jaren veel intensiever geworden. Het belang van communicatie is ontzettend toegenomen. We moeten niet onderschatten wat de kracht is van op een juiste manier communiceren,’ benadrukt hij.

 

De werkzaamheden van Pol Puype worden sinds 2016 definitief voortgezet door Pieters Media. David Pieters werkte achter de schermen al enkele jaren samen met Pol. Hij ondersteunde hem bij diverse werkzaamheden en Pol leerde hem een aantal kneepjes van het vak bij. David: ‘Wij zijn blij dat we ook het vertrouwen van Pol zijn klanten kregen waardoor zij er ook voor kozen om met ons verder te gaan. Inmiddels heb ik met de desbetreffende klanten een goeie en fijne band opgebouwd.’