Pieters Media publiceert internationale reisgids

Home/algemeen/Pieters Media publiceert internationale reisgids

Pieters Media publiceert internationale reisgids

 

Een nieuw project voor ons: het in eigen beheer uitgeven, verkopen en distribueren van een internationale reisgids. De nieuwe reisgids ‘HotspOTs Israël’ toont hippe, originele, onbekende en niet te missen locaties in de populaire vakantiebestemming Israël. De 300 HotspOTs maken duidelijk dat het land internationaal trendsetter is op het gebied van mode, design, muziek, boetiek hotels, restaurants, winkels, kunst, natuur en recreatie. De gids is verkrijgbaar in het Engels en het Nederlands.


De schrijvers Joanne Nihom – freelance journalist in Israël – en Esther Voet – journalist en voormalig directeur bij het Centrum Informatie en Documentatie Israël (CIDI) – stellen met hun reisgids het imago bij dat veel toeristen en andere bezoekers van Israël hebben. “Israël heeft zoveel meer te bieden dan alleen de zaken die je in traditionele reisgidsen terugvindt. En dat Israël wilden Joanne en Esther onder de aandacht brengen. Daardoor is het een originele reisgids geworden, een gids die het Israël van de 21ste eeuw laat zien,” legt uitgever Floor Pieters uit.


Hip Hot en Trendy
Het duo heeft daarvoor een selectie aan HotspOTs verzameld in een 320 pagina’s dikke gids. “Israël bruist,” schrijven ze in hun voorwoord. Israël is hip, hot en trendy. Op culinair gebied zijn er steeds meer bekroonde restaurants en het land staat in de top vijf van meest vegetariërvriendelijke landen. Steeds meer gerenommeerde galerieën en musea openen hun deuren


hotspots-israel-header-book
Toeristen vinden er mondaine strandtenten en surfclubs aan de zonnige kusten, maar ook zijn er prachtige druipsteengrotten, je kunt raften op de Hatzbani rivier, paardrijden op de Golan Hoogvlakte of in de Negev woestijn, in de winter skiën op de berg Hermon, het hele jaar door drijven in de Dode Zee of zwemmen in de azuurblauwe Rode Zee, tussen koraal en tropische vissen. Wat dacht je van de beboste heuvels van Noord-Galilea en de groene, vruchtbare Sharonvlakte in het centrum, tot de Negev woestijn in het zuiden.
De gids heeft tips voor het uitgaansleven in Tel Aviv en verder de meest uiteenlopende mogelijkheden, van een tour langs prachtige wijngaarden tot het zweven in een luchtballon boven een betoverend landschap.HotspOTs Israël is te bestellen via www.hotspotsIsraël.com