Brainstormen, discussiëren, overleggen, afschieten en nog meer ideeën. Achter de schermen zijn we al langere tijd druk in de weer met Pieters Media. De Contacta is voor ons een mooi ijkpunt en biedt ons het juiste platform om Pieters Media te lanceren en bekend te maken aan een groot publiek.Maar wat is Pieters Media precies, en wat kunnen wij voor u betekenen?

 

Effectief communiceren

Communicatie is zo oud als de mensheid, maar de vormen waarin je in onze tijd kunt communiceren zijn nog nooit zo uitgebreid geweest. Voor een bedrijf of organisatie is het daarom niet altijd eenvoudig de juiste en meest effectieve methode te vinden. Pieters is al jaren actief in de communicatie branche, de laatste jaren naast offline (magazines, ontwerpen, drukwerk) ook online (websites, e-mail nieuwsbrieven apps).

 

Communiceren met een doel

Gaandeweg ontdekten we dat veel van onze relaties her en der wat laten maken. Het actief inzetten van al die middelen – waarin bovendien veel geld en energie was gestoken – bleef vaak liggen. Meestal vanwege tijdgebrek, maar ook ontbrak het vaak aan duidelijke doelstellingen. Pieters Media brengt daar verandering in. Geen rapport over wat er allemaal zou moeten gebeuren, (en wat u zuchtend aan de kant legt!), maar haalbare en meetbare doelen. Wij maken na een intensief gesprek met onze klanten een strategisch compact en haalbaar werkplan, dat gericht is op direct resultaat.

 

Afstemmen van middelen

Wij zorgen er voor dat al uw communicatie-uitingen op elkaar worden afgestemd en overeen komen; nieuws kan direct op de website (u hoeft niet eens zelf meer te schrijven, dat doen wij voor u), en alle geplande acties gaan ook daadwerkelijk door. ALLES waar u of uw mensen niet aan toe komen, daarvoor zorgen de mensen van Pieters Media, tegen een correct vooraf overeengekomen uurtarief.

 

Uw doelen behalen

Laat 2014 eindelijk het jaar worden waarin uw commerciële en communicatie doelstellingen – zonder veel zorgen – gerealiseerd worden! Dan gaat u eindelijk resultaat zien met uw promotie uitgaven.

 

Welkom bij Pieters Media – de plek waar uw communicatie begint!