Autobedrijven kiezen voor Pieters Media

Home/algemeen/Autobedrijven kiezen voor Pieters Media

Autobedrijven kiezen voor Pieters Media

 

Samen sterk: dat is de gedachte van de nieuwe samenwerking van een vijftal autobedrijven aan de Handelspoort in Terneuzen. Pieters Media begeleidt de samenwerking en verzorgt de promotie voor de bedrijven. Als startschot onthulden burgemeester Jan Lonink en wethouder Jack Begijn op 15 april het gezamenlijke logo van Autoboulevard Handelspoort.

 

Automobielbedrijf Moret B.V., Mobiliteitshuis Terneuzen, Ford van Putten, Wisse Automotive en Auto Poppe maken met hun nieuwe samenwerking duidelijk dat Autoboulevard Handelspoort alles heeft voor de hedendaagse autogebruiker.

 

Grootste aanbod van Zeeuws-Vlaanderen
De bedrijven willen met hun samenwerking de pluspunten van Autoboulevard Handelspoort bij het publiek bekend maken. Zo vind je bij Autoboulevard Handelspoort het grootste aanbod occasions van Zeeuws-Vlaanderen op één locatie . Ook kan men bij diverse bedrijven terecht voor nieuwe modellen. In het grote aanbod zijn vrijwel alle automerken vertegenwoordigd in iedere prijsklasse. Zo’n groot aanbod is uniek voor Zeeuws-Vlaanderen.

 

Trots op Autoboulevard Handelspoort
De bedrijven hebben genoeg reden om trots te zijn op Autoboulevard Handelspoort. Neem bijvoorbeeld de uitstekende locatie, goede bereikbaarheid, ruime openingstijd én natuurlijk het grote aanbod. Hun boodschap is dan ook: ‘koop een auto in Zeeuws-Vlaanderen (en niet buiten de regio) want bij ons krijg je altijd de beste inruilprijs op je huidige auto en uitgebreide garantie.’ Vanzelfsprekend word je bij deze betrouwbare BOVAG autobedrijven altijd professioneel geholpen. Dus geen verrassingen achteraf. Bovendien kun je bij ieder bedrijf terecht voor onderhoud, reparatie en uitstekende service.

 

Acties
Zeeuws-Vlaanderen kan regelmatig nieuwe acties verwachten bij Autoboulevard Handelspoort. Hierbij willen de bedrijven ook de middenstand van Terneuzen betrekken. Op deze wijze willen de bedrijven Terneuzen positief op de kaart zetten.
 
foto’s: Chris Platteeuw / Pieters Media

handelspoort autoboulevard (12) handelspoort autoboulevard (20)handelspoort autoboulevard (32)DSC02140